Naše putovanje kroz bogati biljni svijet pocelo je 2006 godine s malom biljnom ljekarnom kroz koju smo teorijsko znanje upotpunili praktičnom primjenom ljekovitog bilja za široki spektar tegoba i bolesnih stanja.
Višegodišnje iskustvo smo primjenili u kreiranju naših krema koje nastaju kao spoj starih autohtonih primjena ljekovitog bilja i najnovijih istraživanja iz područja fitoaromaterapije i pokušavamo kroz svoje proizvode izvući iz zaborava pojedine nepravedno zaboravljene i zapostavljene,a izrazito kvalitetne i efikasne autohtone biljke našeg područja.
Polazeći od činjenice da je svaka krema dobra samo onoliko koliko su kvalitetni sastojci koji je čine i da nije dovoljno samo tvrditi da je kozmetika prirodna , pogotovo u ovo vrijeme kad je odjednom sve prirodno, odlučili smo certificirati kozmetiku pa smo ponosni nosioci certifikata organske(eko) kozmetike.Stoga je besmisleno nabrajati što sve naša kozmetika NE sadrži jer certificirano sadrži SAMO i ISKLJUČIVO organske sastojke i sastojke dozvoljene u organskoj kozmetici.
Avalis kozmetička linija je podijeljenja po stanjima i tipovima kože.


Ujedno smo izašli s Primigeniom, linijom Hidrolata terapijske vrijednosti po prihvatljivim cijenama, kojom smo obuhvatili kvalitetne hidrolate naših autohtonih biljaka i pokušali oživiti pomalo zanemarene a izuzetno vrijedne proizvode.

Sve je to lijepo rečeno, no tko smo stvarno mi?
Mi smo kreativci koji rade i pritom se zabavljaju.
Proizvodnja je težak i predivan posao koji odmah pokazuje rezultate inovativnosti i rada.
Za nas je svaki naš proizvod, naš najbolji proizvod, jer u svaki smo unijeli iste doze ljubavi, istraživanja, znanja, rada i strasti.
I svaki sljedeći proizvod će biti .. naš najbolji proizvod.
Kao što je bio i prvi.
Tko smo mi?
Avalis kreme,ulja i tonici.

Osmislili i napisali mali i malo veći kreativci avalis grupe 26.01.2017.
AVALIS GRUPA d.o.o.
Lopatinečka 2,Zagreb
091/9294240
avalis
@avalis.hr
Copyright©Avalis grupa d.o.o. Sva prava pridržana.
WYSIWYG Web Builder